ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 105 νέες καταγγελίες από 1300 ελέγχους - Η πλειοψηφία αφορά μη χρήση μάσκας

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 105 νέες καταγγελίες από 1300 ελέγχους - Η πλειοψηφία αφορά μη χρήση μάσκας

Συνεχίζονται εντατικά από την Αστυνομία, οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το τελευταίο 24ωρο μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν 1300 ελέγχους σε υποστατικά σε όλες τις επαρχίες και προέβηκαν συνολικά σε 105 καταγγελίες, για παραβάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων.

Αναλυτικά ανά επαρχία, από τις 6π.μ. χθες Σάββατο (01/08), μέχρι και τις 6 το πρωί της Κυριακής (02/08), τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν 178 ελέγχους και 28 καταγγελίες στην επαρχία Λευκωσίας, 386 ελέγχους και 22 καταγγελίες, στην Λεμεσό, 299 ελέγχους και 39 καταγγελίες στην Λάρνακα, 42 ελέγχους και 6 καταγγελίες στην Πάφο, 206 ελέγχους και 10 καταγγελίες στην Αμμόχωστο και 189 ελέγχους, στην περιοχή Μόρφου. Η πλειοψηφία των καταγγελιών αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας από διάφορα πρόσωπα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται, με τα μέλη της Δύναμης να προχωρούν σε καταγγελίες εκεί και όπου εντοπίζονται παραβιάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων, αφού η εφαρμογή των μέτρων προστασίας είναι πάνω απ’ όλα ζήτημα δημόσιας υγείας.

Η επίδειξη υπευθυνότητας από όλους και η τήρηση των μέτρων προστασίας που λαμβάνονται είναι επιβεβλημένη για την προστασία των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top