ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τελικά την μάχη για τη ζωή ο 29χρονος Γιάννης - Προσέκρουσε βίαια σε κιγκλιδώματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τελικά την μάχη για τη ζωή ο 29χρονος Γιάννης - Προσέκρουσε βίαια σε κιγκλιδώματα

Θανατηφόρο ήταν τελικά το ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (02/08) στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Άλλος ένας νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο 29χρονος Γιάννης Κολώνας.

Το δυστύχημα έγινε πλησίον της εξόδου, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, προς τα Πολεμίδια και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο νεαρός φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 29χρονος χτύπησε βίαια στα μεταλλικά κιγκλιδώματα στην δεξιά πλευρά του δρόμου ενώ δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Σημειώνουμε ότι η έξοδος είχε κλείσει για ορισμένο χρονικό διάστημα, με την τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE