Τα έκανε… ΟΛΑ! Ο Ομπαμεγιάνγκ έσπασε το Κύπελλο προτού το σηκώσει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα έκανε… ΟΛΑ! Ο Ομπαμεγιάνγκ έσπασε το Κύπελλο προτού το σηκώσει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη… συγκίνηση της νίκης της Άρσεναλ επί της Τσέλσι στον τελικό, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έσπασε το Κύπελλο και τελικά το σήκωσε στον ουρανό του «Γουέμπλεϊ» χωρίς τη βάση του.

Πήρε το περιβραχιόνιο, έγινε ο πρώτος Αφρικανός «κάπτεν» σε τελικό Κυπέλλου και με μία μοναδική εμφάνιση χάρισε στην Άρσεναλ το 14ο Κύπελλο της ιστορίας της. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τα έκανε όλα άψογα, μέχρι να έρθει η ώρα της… στέψης.

Την ώρα που οι συμπαίκτες του είχαν στηθεί πίσω από την πινακίδα των Κυπελλούχων και περίμεναν από εκείνον να υψώσει το τρόπαιο, αυτό γλίστρησε από τα χέρια του Γκαμπονέζου, έπεσε στο έδαφος και έσπασε στη βάση του!

Αμέσως όλα τα μέλη του κλαμπ έπιασαν ενστικτωδώς τα… μαλλιά τους, με τον 32χρονο εν τέλει να το σηκώνει σπασμένο, στην πιο «γλυκιά» γκάφα της ζωής του.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι ανάλογο συνέβη και από τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στον περασμένο τελικό Κυπέλλου στη Ρωσία, που κατέκτησε η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

gazzetta.gr

The post Τα έκανε… ΟΛΑ! Ο Ομπαμεγιάνγκ έσπασε το Κύπελλο προτού το σηκώσει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE