ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΝΙΓΜΟΣ: Βούτηξε και έσωσε 19χρονο, πνίγηκε ο ίδιος - Ανείπωτη τραγωδία για 48χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΝΙΓΜΟΣ: Βούτηξε και έσωσε 19χρονο, πνίγηκε ο ίδιος - Ανείπωτη τραγωδία για 48χρονο

Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, μετά που κατάφερε να διασώσει 19χρονο, άφησε χθες βράδυ 48χρονος, στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00, όταν 48χρονος Ρουμάνος προσέτρεξε να βοηθήσει 19χρονο ομοεθνή του, που κινδύνευε στο νερό, περίπου 100 μέτρα από την ακτή, παρά το ξενοδοχείο Crowne Plaza.
 
Ο 19χρονος κατάφερε να βγει στη στεριά, ενώ ο 48χρονος εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό από άλλους ομοεθνείς του. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 19χρονος ο οποίος εισήχθη προληπτικά στην πνευμονολογική κλινική, ενώ η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 48χρονου θα ξεκαθαρίσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE