ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Άνοιξαν οι πύλες για τους Βρετανούς - 11 πτήσεις καταφθάνουν εντός της ημέρας

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Άνοιξαν οι πύλες για τους Βρετανούς - 11 πτήσεις καταφθάνουν εντός της ημέρας

Η 'πολυπόθητη' -κυρίως για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό' 1η Αυγούστου έφτασε, η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται και επίσημα στην κατηγορία Β' και οι Άγγλοι αναμένεται να συρρεύσουν ξανά στο νησί μας.

Μπορεί οι προβλέψεις και τα νούμερα λόγω του ιδιάζοντος της φετινής σεζόν να μη θυμίζει σε τίποτα προηγούμενες χρονιές, όπου το νησί μας 'βούλιαζε' από την απρόσκοπτη κάθοδο των Βρετανών όμως η σημερινή μέρα σηματοδοτεί και μία 'ένεση' στον τουριστικό τομέα με τους Άγγλους παραδοσιακά να αποτελούν τη μερίδα του λέοντος της καθόδου του τουρισμού.

Όπως έχουμε ενημερωθεί 11 πτήσεις αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα σε κυπριακό έδαφος, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι πτήσεις που αφορούν το ανάποδο δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE