Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αργά χθες (τοπική ώρα) ότι θα απαγορεύσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok στις ΗΠΑ, για το οποίο η Ουάσιγκτον έχει υποψίες ότι χρησιμοποιείται από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

"Σε ό,τι αφορά το TikTok, το απαγορεύουμε στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους. Το TikTok ανήκει στον κινεζικό όμιλο ByteDance. Εχει σχεδόν 1 δισεκ. χρήστες σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των νέων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE