Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ από την άσπρη βούλα

Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ από την άσπρη βούλα

Μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 6-5 της Λυών, στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ, με τον Πάμπλο Σαράμπια να ευστοχεί στο καθοριστικό πέναλτι.

Η Παρί ήταν το φαβορί και στον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά η Λυών, έδωσε τα πάντα για να κατακτήσει τον τίτλο.

Μετά από 120 λεπτά χωρίς γκολ, ο τίτλος κρίθηκε και στα πέναλτι εκεί που ο Τραορέ, αποδείχθηκε μοιραίος για τη Λυών, αστοχώντας στο πέναλτι, με το σκορ στο 5-5.

Ο Πάμπλο Σαράμπια, ήταν ψύχραιμος, διαμόρφωσε το 6-5 κι έτσι και το Λιγκ Καπ, κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Πηγή:

The post Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ από την άσπρη βούλα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE