Μετά τον Μπεν Σαχάρ… στο ΚΟΛΠΟ για Ρόουζ!

Μετά τον Μπεν Σαχάρ… στο ΚΟΛΠΟ για Ρόουζ!

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει δυνατά στο «κόλπο» απόκτησης του Λίντσεϊ Ρόουζ για το κέντρο της άμυνας, ενός ποδοσφαιριστή που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο 28χρονος (8-2-1992) τις δύο σεζόν που μας πέρασαν κατέγραψε συνολικά με τα κιτρινόμαυρα 47 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Στο κύπελλο Ελλάδας, τη λήξασα χρονιά μέτρησε έξι παρουσίες, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα της Μαυριτανίας (γεννήθηκε στη Γαλλία).

H βασική θέση του Ρόουζ είναι το κέντρο της άμυνας, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας.

Πριν πάει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιζε στη Λοριέντ, ομάδα της Γαλλίας, ενώ μεταξύ άλλων, φόρεσε τη φανέλα των Λυών και Βαλενσιένς.

O AΠΟΕΛ, αφού απέκτησε τον Μπεν Σαχάρ και έκλεισε την μία από τις δύο εκκρεμότητες για την επιθετική γραμμή, τώρα δίνει έμφαση στην άμυνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το βιογραφικό του.

 

The post Μετά τον Μπεν Σαχάρ… στο ΚΟΛΠΟ για Ρόουζ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE