ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ: Ανακατατάξεις και στα έδρανα της Ολομέλειας λόγω αποχώρησης Βουλευτών

ΔΗΚΟ: Ανακατατάξεις και στα έδρανα της Ολομέλειας λόγω αποχώρησης Βουλευτών

Η αποχώρηση τριών Βουλευτών από το ΔΗΚΟ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, του Άγγελου Βότση, του Μαρίνου Μουσιούτα και του Γεώργιου Προκοπίου, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ανακατατάξεις και στα έδρανα της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Κατά τη σημερινή Ολομέλεια (Παρασκευή 31/07), η οποία είναι σε εξέλιξη, η τελευταία πριν τις θερινές διακοπές, οι τρεις Βουλευτές παραμένουν στα έδρανα που βρίσκονται στο μέσο της Ολομέλειας αλλά πλέον κάθονται στην τελευταία σειρά, αντί στην πρώτη μαζί με τους Βουλευτές που ανήκουν στο ΔΗΚΟ.  

Μπροστά από κάθε ένα από τους τρεις Βουλευτές έχει τοποθετηθεί καρτελάκι στο οποίο αναγράφεται ότι είναι ανεξάρτητος.

Από τους πρώην συναδέλφους τους από το ΔΗΚΟ τούς χωρίζουν δύο σειρές με έδρανα, στα οποία κάθονται οι Βουλευτές του Κινήματος Αλληλεγγύη Μιχάλης Γιωργάλλας και Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας και οι Βουλευτές του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης και Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου αναλαμβάνει την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Βότση.
 
Την αντιπροεδρία της Επιτροπής Οικονομικών αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, στη θέση του Μαρίνου Μουσιούτα, ο οποίος επίσης αποχώρησε από το κόμμα.
 
Την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, αναλαμβάνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, στη θέση του Γιώργου Προκοπίου. Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών αναλαμβάνει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top