ΚΥΠΡΟΣ: Δεν τήρησαν τους νόμους και άδειασαν τα ταμεία – Βαρύ το πρόστιμο σε δυο υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν τήρησαν τους νόμους και άδειασαν τα ταμεία – Βαρύ το πρόστιμο σε δυο υποστατικά

Εξώδικα πρόστιμα ύψους 500 ευρώ εκδόθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 30/07, σε ιδιοκτήτες δύο υποστατικών στην Πάφο για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ταχυφαγείο που λειτουργεί στην πόλη της Πάφου και ένα μπαρ στην τουριστική περιοχή του Δήμου Πόλεως Χρυσοχους, που δεν τηρούσαν πλήρως όσα προβλέπονται στο διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η Αστυνομία Πάφου μετά την αύξηση των κρουσμάτων, έχει εντείνει τους ελέγχους σε όλα τα κέντρα αναψυχής στην Επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE