Αρέσει ο Ράφα Σοάρες

Αρέσει ο Ράφα Σοάρες

Την περίπτωση του Ράφα Σοάρες έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς για τη θέση του αριστερού μπακ στην Ένωση.

Ο Νίκλας Χουλτ ολοκλήρωσε το πέρασμα του από την ΑΕΚ, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ανανεώθηκε. Ο Ίλια Ίβιτς λοιπόν βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ. Ο τεχνικός διευθυντής ψάχνει έναν παίκτη καλύτερο του Έλντερ Λόπες, που να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όπως αναφέρει σήμερα η «Sportime», ο Ίβιτς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του αριστερού μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες. Συγκεριμένα, ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Γκιμαράες και μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε δανεικός στην Εϊμπάρ στην Ισπανία.

Ο Σοάρες τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα της Γκιμαράες στην Πορτογαλία, έχοντας δύο ασίστ. Την ίδια στιγμή με την Ειμπάρ έπαιξε μόλις 6 παιχνίδια στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Με την πορτογαλική ομάδα έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Αρέσει ο Ράφα Σοάρες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE