Πάει και υπογράφει τις επόμενες ώρες το νέο του συμβόλαιο

Πάει και υπογράφει τις επόμενες ώρες το νέο του συμβόλαιο

Στο Ηράκλειο αναμένεται σήμερα το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ Πραξιτέλης Βούρος.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΟΦΗ, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του Gentikoule και πλέον αναμένεται σήμερα στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή μέχρι τώρα για τον ΟΦΗ, μετά τους Ουές και Σαρδινέρο, ενώ στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει και μια ακόμα περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

Πηγή: www.gentikoule.gr

Διαβάστε επίσης: 

ΜΙΛΗΣΕ για τις μεταγραφές Βούρου, Σαρδινέρο και για τον κόουτς του Ολυμπιακού – «Δυστυχώς στην Κύπρο οι παράγοντες είναι…»

The post Πάει και υπογράφει τις επόμενες ώρες το νέο του συμβόλαιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.