ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Χειροπέδες σε 22χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.  

Η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οικίας στην Λάρνακα.

Ο ένοικος της κατοικίας, μαζί με περιοίκους κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία προκάλεσε ελαφρές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εμπρησμού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου.

Αφού εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 22χρονου, αυτός συνελήφθη γύρω στις 19.30 το βράδυ της Πέμπτης 31/07, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

             

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE