Συντονισμένη Επιχείρηση Αστυνομίας: Επαναπατρίστηκαν 169 παράτυποι μετανάστες

Συντονισμένη Επιχείρηση Αστυνομίας: Επαναπατρίστηκαν 169 παράτυποι μετανάστες

Συντονισμένη επιχείρηση για επαναπατρισμό αλλοδαπών που διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, πραγματοποίησε την Πέμπτη (30/07), η Αστυνομία.

Πρόκειται για 169 πρόσωπα, υπηκόους τρίτης χώρας, που επαναπατρίστηκαν, με πτήση που αναχώρησε από τη Δημοκρατία το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης - ΥΑΜ, Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συντονισμό με τον Οργανισμό Frontex. Σε αυτή συμμετείχαν μέλη της ΥΑΜ και της ΜΜΑΔ.

Πρόσφατα, είχαν επίσης επαναπατριστεί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ακόμη 107 πρόσωπα, υπήκοοι της ίδιας χώρας του εξωτερικού, ενώ για το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ο επαναπατρισμός υπηκόων τρίτων χωρών, που επίσης διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE