Μέχρι Παρασκευή αιτήσεις για απώλεια εκλογικών βιβλιαρίων ενόψει εκλογών στην Αγλαντζιά

Μέχρι Παρασκευή αιτήσεις για απώλεια εκλογικών βιβλιαρίων ενόψει εκλογών στην Αγλαντζιά

Μέχρι αύριο Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για απώλεια εκλογικών βιβλιαρίων ενόψει της αναπληρωματικής εκλογής Δημάρχου Αγλαντζιάς. 

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αναπληρωτής Έπαρχος Λευκωσίας θα δέχεται αιτήσεις για απώλεια εκλογικών βιβλιαρίων στα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας, οδός Αλκαίου 2, στο Στρόβολο, μέχρι η ώρα 2.30 μ.μ. της Παρασκευής.
 
Προστίθεται ότι τα εκλογικά βιβλιάρια που αφορούν το Δήμο Αγλαντζιάς και δεν παραλήφθηκαν από τους ενδιαφερόμενους εκλογείς, θα βρίσκονται στα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας και μπορούν να τα παραλάβουν την ημέρα της Εκλογής, Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.