ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ: Ένοχος ο Ηλίας Μούζος για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών - 20 χρονια στη φυλακή

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ: Ένοχος ο Ηλίας Μούζος για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών - 20 χρονια στη φυλακή

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 30/7, ο 40χρονος Ηλίας Μούζος καθώς και οι δυο συγκατηγορούμενοι του, ένας 33χρονος από την Πάφο και ένας 37χρονος από τη Βουλγαρία, για τον πυροβολισμό των δυο Αστυνομικών, στις 5 Μαΐου 2018, στον Ύψωνα.

To Κακουργιοδικείο με ομόφωνο απόφασή του έκρινε τον 40χρονο ένοχο για την απόπειρα φόνου κατά των δύο αστυνομικό στέλνοντας τον Ηλία Μούζο για 20 χρόνια στη φυλακή.

Παράλληλα ο ισχυρισμός το Μούζου ότι δεν άνοιξε πρώτος πυρ αλλά πυροβόλησε όταν δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών δεν έγινε αποδεκτός από το Δικαστήριο.

Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση ο Ελλαδίτης ενώ 2,5 χρόνια θα περάσει στο κελί ο Βούλγαρος ηλικίας 37 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE