Η Επίτροπος Διοίκησης επέδωσε τις ετήσιες εκθέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής

Η Επίτροπος Διοίκησης επέδωσε τις ετήσιες εκθέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής

Η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Στυλιανού – Λοττίδη, επέδωσε την Πέμπτη 30/07, στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρη Συλλούρη, αντίγραφα των  Ετήσιων Εκθέσεων του Γραφείου της για τα έτη 2018 και 2019, καθώς και της Έκθεσης με τις δράσεις  κατά διετία 2018 & 2019, υπό την αρμοδιότητά της ως Εθνικός Μηχανισμός,  Πρόληψης των Βασανιστηρίων (ΝΡΜ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά τη συνάντηση υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλάγησαν  απόψεις σε σχέση με την ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνεργασίας για τη προάσπιση και διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE