Η Επίτροπος Διοίκησης επέδωσε τις ετήσιες εκθέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής

Η Επίτροπος Διοίκησης επέδωσε τις ετήσιες εκθέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής

Η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Στυλιανού – Λοττίδη, επέδωσε την Πέμπτη 30/07, στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρη Συλλούρη, αντίγραφα των  Ετήσιων Εκθέσεων του Γραφείου της για τα έτη 2018 και 2019, καθώς και της Έκθεσης με τις δράσεις  κατά διετία 2018 & 2019, υπό την αρμοδιότητά της ως Εθνικός Μηχανισμός,  Πρόληψης των Βασανιστηρίων (ΝΡΜ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά τη συνάντηση υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλάγησαν  απόψεις σε σχέση με την ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνεργασίας για τη προάσπιση και διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE