ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου- Του πέρασαν χειροπέδες με αυτά που εντόπισαν

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου- Του πέρασαν χειροπέδες με αυτά που εντόπισαν

Το απόγευμα της Τετάρτης 29/7 μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και σχετική παρακολούθηση, διενήργησαν έρευνα στην οικία 33χρονου σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 193 γραμμαρίων περίπου και κοκαΐνης, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου.

Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα επαρχιακό κλιμάκιο την ΥΚΑΝ στην Αμμόχωστο διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.