ΚΥΠΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η ίδια η κοπέλα έκανε την ηχογράφηση – Βρέθηκαν σημάδια στο σώμα της

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η ίδια η κοπέλα έκανε την ηχογράφηση – Βρέθηκαν σημάδια στο σώμα της

Η ίδια η αλλοδαπή γυναίκα φαίνεται να κατέγραψε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, τις τελευταίες δυο μέρες, όπου ακούμε 68χρονο Ελληνοκύπριο να ασκεί λεκτική και σωματική βία σε αλλοδαπή γυναίκα.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Στέλιος Στυλιανού,χαρακτήρισε  σοβαρή την κατάσταση, ενώ δήλωσε πως φαίνεται η ίδια η κοπέλα να ηχογραφούσε τα βίντεο.

Να θυμίσουμε πως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 68χρονου Ελληνοκύπριου την Τετάρτη 29/07, ο οποίος αναμένεται να παραβρεθεί στο Δικαστήριο την  Πέμπτη 30/07.

Όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανού εξασφαλίστηκε χώρος που θα διαμένει η αλλοδαπή.

Επίσης σημείωσε πως από εξετάσεις που έγιναν στην κοπέλα εντοπίστηκαν σημάδια βίας.

Τέλος ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στην δημοσιότητα τα βίντεο η Αστυνομία χειρίζεται με πολύ σοβαρό τρόπο την υπόθεση

Δείτε τα εν λόγω βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE