Δέχτηκε φιλική τριάρα στο δυνατό τεστ η Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)
01.01.1900 - 00:00
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς επικράτησε με 3-0 της Ομόνοια στις αθλητικές του εγκαταστάσεις, στο Ρέντη, για φιλικό αγώνα προετοιμασίας των δύο ομάδων.
Ο Ομάρ άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Λούφτνερ στην άμυνα των πρασίνων και πέτυχε το 1-0. Ο Βαλμπουενά, στο 45′ έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μαρτίνς με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 2-0 «έκλεισε» το πρώτο μέρος.
Στο β’ ημίχρονο και στο 54′ ο Ραντζέλοβιτς έγραψε το τελικό 3-0.
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ στάθηκε άτυχε στο 12′ καθώς είχε δοκάρι με τον Ζόρντι Γκόμεθ όταν ακόμα το σκορ ήταν 0-0.
Η εξέλιξη του αγώνα:
TEΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
90′ Σουτ του Τοροσίδη, απέκρουσε ο Φαμπιάνο.
86′ Σουτ έκανε ο Καμαρά από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα ψηλά έξω.
81′ Εκτέλεση φάουλ του Κίκο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
78′ Μέσα ο Σάββα έξω ο Γκόμεθ.
74′ Μέσα Τζιωνής, Ματ, Κίκο αντί Κακουλλή, Μποτεάκ, Λέτσιακς.
64′ Έξω Χούμποτσαν, Γκόμες και μέσα Λοΐζου και Κούσουλος.
62′ Διαγώνια εκτέλεση φάουλ από τον Γκόμεθ, λίγο έξω.
54′ ΓΚΟΛ 3-0. Ο Ραντζέλοβιτς σκοράρει.
49′ Καλή ευκαιρία για την Oμόνοια. Ο Λέτσιακς έκανε το γύρισμα για τον Τιάγκο το σουτ του οποίου έφυγε λίγο έξω.
ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΜΕΡΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
45′ ΓΚΟΛ 2-0. Ο Βαλμπουενά με απευθείας εκτέλεση φάουλ δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό.
39′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Ομάρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λούφτνερ, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Φαμπιανό, αλλά στην επαναφορά άνοιξε το σκορ.
36′ Απόκρουση του Φαμπιάνο σε σουτ του Καμαρά.
31′ Σέντρα στην περιοχή της Ομόνοιας, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε μόλις έξω.
20′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Λέζιακς, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
18′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Καμαρά, ψηλά έξω.
12′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Γκόμεθ, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.
6′ Απόκρουση Φαμπιάνο σε δυνατό σουτ του Μασούρα.
3′ Τετ-α-τετ με τον Φαμπιάνο ο Μασούρας, απέκρουσε ο Βραζιλιάνος.
Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.