Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ

Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί την παραχώρηση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Την επιθυμία να διώξουν Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ από τη Μπαρτσελόνα έχουν οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο της καταλανικής ομάδας. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Δανός (παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023) είναι με το ένα πόδι εκτός «Καμπ Νόου».

Οι «μπλαουγκράνα» ,βλέποντας τη μεγάλη εξέλιξη που παρουσιάζει ο Ανσού Φατί αλλά και έχοντας ως δεδομένη την έλευση του Τρινκάο από τη Μπράγκα, φαίνεται πως αποφάσισαν να πουλήσουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Τον Ιανουάριο ο Δανός άσος αποκτήθηκε από τη Λεγκανές έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει λύσεις στη Μπαρτσελόνα μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Λουίς Σουάρες και του Ουσμάν Ντεμπελέ. Σε 11 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» ο Μπρεϊθγουέιτ σημείωσε ένα γκολ και γενικά δεν έπεισε με την απόδοσή του πως είναι παίκτης τόσο υψηλού επιπέδου.

Ο Κίκε Σετιέν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ιδιαίτερα ενόψει της νέας σεζόν και δεν θα είχε πρόβλημα με μια πιθανή πώλησή του, από τη στιγμή που η επιθετική γραμμή της ισπανικής ομάδας έχει ήδη Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Φατί και από τη νέα σεζόν Τρινκάο.

Ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του Δανού. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE