ΠΑΦΟΣ: Φέρεται να τσέπωσε λεφτά της εταιρείας- Στο κελί 42χρονος υπάλληλος

ΠΑΦΟΣ: Φέρεται να τσέπωσε λεφτά της εταιρείας- Στο κελί 42χρονος υπάλληλος

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 42χρονου για κλοπή από εταιρεία σε μετρητά και επιταγή ύψους 2.600 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε στις 27 Ιουλίου από εταιρεία που ασχολείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρθηκε ο 42χρονος φέρεται σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις να απέσπασε συνολικό χρηματικό ποσό περίπου 2 χιλ. ευρώ και σε μια τρίτη περίπτωση επιταγή της εταιρείας περίπου 600 ευρώ, που πλαστογραφήθηκε και εξαργυρώθηκε από τον ίδιο. 

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 42χρονος είναι αυτά της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπή από υπάλληλο και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις. 

Ανακρινόμενος ο 42χρονος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς και διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE