Άρχισαν οι εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 για τη νέα χρονιά (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Άρχισαν οι εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 για τη νέα χρονιά (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ενημέρωση από τη “Θύρα 9”:

“Ενημερώνουμε όλα τα αδέλφια μας πως οι εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 για τη νέα χρονιά ήδη έχουν αρχίσει.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συνδρομή μέλους θα ανέρχεται στα 20 ευρώ για όλο τον χρόνο με τα 5 ευρώ να καταλήγουν στα κλιμάκια μας. Δώρο για φέτος η πιο κάτω φανέλα με την πιο κάτω κάρτα.

Μπορείτε να γραφτείτε μέλος αλλά και να προμηθευτείτε την φανέλα και την κάρτα την Παρασκευή στην πρώτη προπόνηση της Τριφυλλάρας.

Καλούμε τα στελέχη μας όπως στηρίξουν και φέτος την όλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα τρέχοντα έξοδα μας, αλλά και για να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στο οπαδικό στερέωμα.

ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 9 – ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ. – Απόψε η συνάντηση στην Κοφίνου. Στηρίζουμε όλοι”.

The post Άρχισαν οι εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 για τη νέα χρονιά (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE