ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυστυχώς «έσβησε» η πεζή που την παρέσυρε λεωφορείο – Στην δημοσιότητα τα στοιχεία της

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυστυχώς «έσβησε» η πεζή που την παρέσυρε λεωφορείο – Στην δημοσιότητα τα στοιχεία της

Νέα τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 29/07, με νέο θύμα  την Wafika Al Hasan, 65 ετών από την Παλαιστίνη, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα εντός της ημέρας, η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 29/07, στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα όταν στην προσπάθεια της 65χρονης να διασταυρώσει πεζή το δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από διερχόμενο μικρό λεωφορείο.

Η 65χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE