Θα πρέπει να περιμένει και άλλο ο Πιέρος Σωτηρίου και όχι μόνο για την… επιστροφή

Θα πρέπει να περιμένει και άλλο ο Πιέρος Σωτηρίου και όχι μόνο για την… επιστροφή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Καζακστάν, όπου αναφέρει νέα αναβολή επανέναρξης του πρωταθλήματος, αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, 03 Αυγούστου, κάτι που τελικά δεν θα γίνει.

«Η Ομοσπονδία του Καζακστάν ενημερώνει ότι λόγω των οδηγιών από τον Πρόεδρο του Καζακστάν για την επέκταση της καραντίνας στην χώρα, έχουν αναβληθεί οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Το θέμα επανέναρξης της σεζόν θα συζητηθεί όταν ολοκληρωθεί η καραντίνα στο Καζακστάν» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Έτσι, καθυστερεί και άλλο η επιστροφή στη δράση για τον διεθνή Κύπριο επιθετικό, Πιέρο Σωτηρίου, και την ομάδα του Αστάνα, μιας και 18 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο παιχνίδι για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

The post Θα πρέπει να περιμένει και άλλο ο Πιέρος Σωτηρίου και όχι μόνο για την… επιστροφή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE