Ο θάνατος γιου υπουργού του Χίτλερ στη Λεμεσό πριν από δύο χρόνια- Πέθανε μετά από δυστύχημα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο θάνατος γιου υπουργού του Χίτλερ στη Λεμεσό πριν από δύο χρόνια- Πέθανε μετά από δυστύχημα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία μετέφερε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter o γνωστός δημοσιογράφος που συνεργάστκε με το ΡΙΚ, αλλά και παγκοσμίως γνωστά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα όπως το BBC, Nathan Morley.

Σύμφωνα με τον συνάδελφο και ερευνητή, γιος Υπουργού του Χίτλερ πέθανε σε δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κύπρο το 2018.

Πρόκειται σύμφωνα με τον κ. Morley για τον Barthold Henkell-von Ribbentrop ο θάνατος του οποίου δεν είχε πάρει έκταση στα τοπικά ΜΜΕ.

Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε σε δημοσιεύμα της Γερμανικής Bild, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στη Γερμανία όπου και τάφηκε.

Όπως αναφέρει η Bild το όνομα της οικογένειας ήταν από πιο γνωστά της δικτατορίας τον ναζί με τον 77χρονο, ο οποίος στα 70 του παντρεύτηκε γυναίκα 29χρονο μικρότερη του να κάνει καριέρα στην Deutsche Bank.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE