ΥΚΑΝ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για τέσσερις μέρες 34χρονος - Τον τσάκωσαν με παράνομες ουσίες σε πολυκατοικία

ΥΚΑΝ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για τέσσερις μέρες 34χρονος - Τον τσάκωσαν με παράνομες ουσίες σε πολυκατοικία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 34 ετών από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, δηλαδή ενός περίπου κιλού κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν για έλεγχο το πρωί της 24ης Ιουλίου, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, την οποία οδηγούσε 30χρονος από τη Λευκωσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE