Γαλαζοκίτρινο φιρμάνι για τον Κροάτη επιθετικό – Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Γαλαζοκίτρινο φιρμάνι για τον Κροάτη επιθετικό – Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση μεταγραφής από την ΑΕΛ:

“Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου Κροάτη επιθετικού Μάτκο Μπάμπιτς μέχρι το 2025.

Ο Μπάμπιτς έχει αγωνιστεί στις ομάδες τις Κροατίας Λοκομοτίβα, Ριέκα και Ρούντες όπως επίσης και στην Σλοβάκικη Κάρβινα.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του, φτάνοντας μέχρι την U21 της χώρας του.

Καλωσορίζουμε τον Μπάμπιτς στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας μας”.

Δείτε και το βίντεο που ανάρτησε η Λεμεσιανή ομάδα:

The post Γαλαζοκίτρινο φιρμάνι για τον Κροάτη επιθετικό – Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE