Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Σ.Α. η ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Σ.Α. η ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υιοθέτησε ομόφωνα του ψήφισμα 2537, με το οποίο ανανεώνεται ομόφωνα για ακόμη έξι μήνες, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021, η θητεία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Δεν υπήρξαν τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου.

Ήταν η δεύτερη συνεδρίαση του Σ.Α. που έγινε με φυσική παρουσία των μελών του, αντί για βιντεο-τηλεδιάσκεψη που είχε καθιερωθεί στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 ωστόσο αντί της γνωστής αίθουσας συνεδριάσεών του, έλαβε χώρα στην αίθουσα του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ECOSOC).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE