ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Θεοχάρους: Ικανοποίηση από διαπίστωση για ανάγκη ενίσχυσης ΕΦ

Ελένη Θεοχάρους: Ικανοποίηση από διαπίστωση για ανάγκη ενίσχυσης ΕΦ

Την ικανοποίησή της για τη διαπίστωση από μέρους της κυβέρνησης της επιτακτικής ανάγκης, για ταχείας ενίσχυση της Εθνικής Φρουράς, κοινή αμυντική πολιτική με την Ελλάδα, αλλά και σύναψη ουσιαστικών συμμαχιών με φίλες χώρες, όπως η Γαλλία, εκφράζει η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Δρ. Ελένη Θεοχάρους.

Σε γραπτή δήλωσή της, μετά το πέρας της σύσκεψης του Συμβουλίου Αρχηγών, η κ. Θεοχάρους αναφέρει ότι δεν προέβη σε δηλώσεις εξερχόμενη από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, σεβόμενη τη γενικότερη συναίνεση, που προέκυψε μετά το πέρας της σύσκεψης.

«Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνάγεται ότι έγινε επιτέλους κατανοητή από την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας η αναγκαιότητα εγκατάλειψης της εξευμενιστικής στάσης των κυπριακών κυβερνήσεων απέναντι στην Τουρκία», αναφέρει.

Όπως προσθέτει, «έγινε σαφέστατα κατανοητό ότι η πολιτική του εξευμενισμού, που ακολουθείτο και από την ΕΕ - με βαρύτατες ευθύνες και της Κυπριακής Δημοκρατίας- οδήγησε σε σημαντικές παραχωρήσεις προς τη θρασύτατη Τουρκία και σε μη αναστρέψιμη καταβαράθρωση του Κυπριακού».

«Συναφώς επισημαίνουμε με ικανοποίηση και τη διαπίστωση από μέρους της κυβέρνησης της επιτακτικής ανάγκης για ταχείας ενίσχυση της Εθνικής Φρουράς, κοινή αμυντική πολιτική με την Ελλάδα αλλά και σύναψη ουσιαστικών συμμαχιών με φίλες χώρες όπως η Γαλλία», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top