ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί για οκτώ μέρες οι τέσσερις συλληφθέντες

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί για οκτώ μέρες οι τέσσερις συλληφθέντες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη (28/7) διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον των τεσσάρων συλληφθέντων, ηλικίας 25, 26, 30, 29 χρονών, οι οποίοι ήταν καταζητούμενοι για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης, που διαπράχθηκε στις 21/06/20 στη Λευκωσία με θύμα 21χρονο.

Θυμίζουμε ότι τα εν λόγω πρόσωπα εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία, σε αγροτική περιοχή στην Αραδίππου και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου για εξακρίβωση της ταυτότητας τους.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τους τέσσερις από τους πέντε καταζητούμενους σχετικά με υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρωί του Σαββάτου η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Οι διεθνείς παρουσίες και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Το πρωί του Σαββάτου η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Οι διεθνείς παρουσίες και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Λίγες ώρες απομένουν για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου στη Ρώμη. Η τελετή θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) παρουσία 50 ηγετών, μεταξύ αυτών και ο Νίκος Χριστοδουλίδης και 10 βασιλέων, καθώς και αντιπροσωπειών από 130 χώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE