Επιστρέφει σε νέα τηλεοπτική στέγη το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Αυτό είναι το κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα

Επιστρέφει σε νέα τηλεοπτική στέγη το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Αυτό είναι το κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα

Εδώ και περίπου 8 μήνες ακούγεται έντονα πως ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει τα δικαίωματα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, που μέχρι πρότινος κατείχε ο ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, το κανάλι του Αμαρουσίου προγραμματίζει να το βγάλει στον αέρα την καινούργια χρονιά, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2021.

Έτσι λοιπόν ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» και στα show συνεχίζοντας την… παράδοσή του στη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος, αφού το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «Your Face Sounds Familiar» που διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού…!

Να θυμίσουμε ότι από οι πρώτες τέσσερεις σεζόν του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βγήκαν από το κανάλι του ΑΝΤ1, από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ επέστρεψε ξανά το 2017 από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.