Επιστρέφει σε νέα τηλεοπτική στέγη το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Αυτό είναι το κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα

Επιστρέφει σε νέα τηλεοπτική στέγη το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Αυτό είναι το κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα

Εδώ και περίπου 8 μήνες ακούγεται έντονα πως ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει τα δικαίωματα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, που μέχρι πρότινος κατείχε ο ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, το κανάλι του Αμαρουσίου προγραμματίζει να το βγάλει στον αέρα την καινούργια χρονιά, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2021.

Έτσι λοιπόν ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» και στα show συνεχίζοντας την… παράδοσή του στη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος, αφού το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «Your Face Sounds Familiar» που διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού…!

Να θυμίσουμε ότι από οι πρώτες τέσσερεις σεζόν του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βγήκαν από το κανάλι του ΑΝΤ1, από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ επέστρεψε ξανά το 2017 από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE