ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία

ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία

Δημοσίευμα στη Σερβία κάνει λόγο πως ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Βουγιατίν Σάβιτς, μετά από νέο τεστ κορωνοϊού που του έγινε, είχε ως αποτέλεσμα θετικό.

«Βρίσκεται στην απομόνωση του σπιτιού, αλλά η Μίρκα είναι τώρα πανικοβλημένη. Γι ‘αυτό ακύρωσε τα πάντα και δεν πάει πουθενά. Είναι όλοι απελπισμένοι, το μόνο που τους παρηγορεί είναι ότι ούτε την πρώτη φορά, ούτε τώρα, ο Vujadin δεν έχει σχεδόν καθόλου συμπτώματα» αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, όπου τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καθόλου συμπτώματα, αλλά το τελευταίο τεστ που έκανε είναι θετικό.

Τώρα ο παίκτης θα κλειστεί σε καραντίνα και σε 6 μέρες θα κάνει ξανά τεστ, όπου μέσα σε 24 ώρες θα πρέπει 2 τεστ που θα κάνει να είναι αρνητικά και τα 2.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE