ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάφο και συγκεκριμένα στο χωριό Αμαργέτη καθιστώντας επιτακτική ανάγκη την επιστρατευση όλο και περισσότερων δυνάμεων πυρόσβεσης.

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, παρά το χωριό Αμαργέτη της Επαρχίας Πάφου.
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Εκπρόσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύονται με ακόμα ένα ελικόπτερο Μ.Α.Ε.Π Αστυνομίας και άλλα 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους από Επαρχία Λεμεσού και ΕΜΑΚ αντίστοιχα.
 
Το δύσβατο της περιοχής έχει καταστήσει πάρα πολύ δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δίνει μάχη για περιορισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Οι ειδικοί της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ΑΤF των ΗΠΑ, που έφθασαν στην Κύπρο για έρευνες σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ορεινή περιοχή Λεμεσού, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα μεταβούν στην κοινότητα Μαλιάς στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE