Γράφουν για νέα ομάδα που μπήκε στο «κόλπο» για Γιάκολις!

Γράφουν για νέα ομάδα που μπήκε στο «κόλπο» για Γιάκολις!

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr, αναφέρει πως ο ΟΦΗ είχε «ψαχτεί» για την περίπτωση του Αντόνιο Γιάκολις από τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Ούτε… πόντο δεν παρεκκλίνουν από το πλάνο στον ΟΦΗ. Ο σχεδιασμός είναι πολύ συγκεκριμένος και τηρείται ευλαβικά. Οι Κρητικοί ψάχνουν ποδοσφαιριστές νεαρούς, ποιοτικούς που να ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, ο ΟΦΗ χτύπησε την πόρτα του Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος ναι μεν ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά θα παραχωρηθεί και πάλι δανεικός.

Οι «μελανόλευκοι» εξέφρασαν την επιθυμία να τον κατεβάσουν στο Ηράκλειο, αλλά μόνο αν μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες. Κάτι τέτοιο όπως δεν προκύπτει από πλευράς Πειραιωτών, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να του λύσουν το συμβόλαιο. Μάλιστα όπως αναφέρεται από το περιβάλλον τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και της διοίκησης, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι η προσπάθεια των ανθρώπων του ΟΦΗ, βρήκε τείχος και πλέον στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του φορ.

Oι Κρητικοί ψάχτηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του sportime και για τον Γιάκολις του ΑΠΟΕΛ!»

The post Γράφουν για νέα ομάδα που μπήκε στο «κόλπο» για Γιάκολις! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE