Δωρεά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου από τη Linde Hadjikyriakos Gas

Δωρεά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου από τη Linde Hadjikyriakos Gas

Η Linde Hadjikyriakos Gas Ltd επιδιώκοντας τη στήριξη των προσπαθειών του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των νοσηλευτηρίων, στο πλαίσιο των σχεδιασμών αναβάθμισης των υποδομών τους, προχώρησε στη δωρεά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου.

Η εν λόγω κίνηση, συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της εγκατάσταση καινούργιας δεξαμενής, μεγαλύτερης σε χωρητικότητα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για την εξυπηρέτηση τόσο των νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, όσον και γενικότερα των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου, σε ιατρικό οξυγόνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd, Μάρκος Χατζηκυριάκος ανέφερε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια των Υπηρεσιών Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και όχι μόνο. Στο πλαίσιο της εταιρικής μας ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τον αγώνα που γίνεται στα νοσηλευτήρια μας, έχουμε προβεί στην προσφορά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και παραμένουμε στο πλευρό του Υπουργείου Υγείας, για οτιδήποτε επιπλέον μας χρειαστεί».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE