Παραφιλολογία για 4+1 αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ – Μιλούν για ξεκαθάρισμα στο εκτελεστικό

Παραφιλολογία για 4+1 αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ – Μιλούν για ξεκαθάρισμα στο εκτελεστικό

Την Τρίτη 28/7 o Νικόλας Παπαδόπουλος έχει συγκαλέσει συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα τα ελληνοτουρκικά.

Αυτό που ψιθυρίζεται εντόνως είναι ότι το πιο πάνω θέμα είναι βιτρίνα… Οι «μπασμένοι» κάνουν λόγο για εσωκομματικό πόλεμος και όχι... ελληνοτουρκικό.

Πολλά έχουν ακουστεί για μία ομάδα που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ΔΗΚΟ, τους 4+1 όπως τους λένε... Το θέμα, όπως ισχυρίζεται άνθρωπος που ξέρει πολλά, δεν είναι εάν φύγουν, αλλά το πότε...

Την ίδια στιγμή ο Καρογιάν ετοιμάζεται για τσεκ ματ. Δεν βιάζεται. Στις Ευρωεκλογές πήρε ένα αξιοπρεπές ποσοστό με την πλήρη στήριξη εκείνων που έφυγαν πρώτοι από το ΔΗΚΟ (Κενεβέζο, Πάλμα, Λακκοτρύπη).

Τώρα δείχνει έτοιμος να μπει στη Βουλή και απομένουν τα… τυπικά για να πάνε δίπλα του και όσοι ο Νικόλας έχει παραγκωνίσει.

Η στόχευση του είναι η ισχυρή παρουσία σε τρεις επαρχίες. Λευκωσία με τη δική του υποψηφιότητα, Αμμόχωστο με τον Τράγκολα και Λεμεσό με Κενεβέζο.

Εάν προστεθεί και ο Βότσης που το όνομα του έχει γραφτεί, τότε η Λεμεσός δείχνει πολύ δυνατή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE