Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο

Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο

Άγνωστοι πυροβόλησαν τα ξημερώματα τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και τον τραυμάτισαν. Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου.

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε ο Στέφανος Χίος.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, δύο άτομα είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και τον περίμεναν να επιστρέψει.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, δέχθηκε εξ επαφής πυροβολισμούς από το παράθυρο του οδηγού. Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες διέφυγαν, ενώ ο Στέφανος Χίος διακομίστηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο και κατόπιν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το τμήμα εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ήδη ελέγχεται υλικό από τις κάμερες στην περιοχή, ενώ αναμένεται να ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε δεχθεί απειλές και από ποιούς, ενώ είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ο ίδιος.

Πηγή: sdna.gr

The post Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.