Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Τώρα που ξύπνησε η Λάτσιο είναι αργά!
Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι επικράτησε με 5-1 σκορ της Βερόνα με ανατροπή, πιάνοντας στην τρίτη θέση την Αταλάντα.
Ο Άμραμπατ στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, με τον Ιμόμπιλε να απαντάει με τον ίδιο τρόπο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και να φέρει το σκορ στα ίσα.
Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 56′ έφερε… τούμπα το ματς, με τον Κορέα έξι λεπτά αργότερα να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Ο Ιμόμπιλε σκόραρε δύο ακόμη τέρματα ένα στο 83′ και άλλο ένα δέκα λεπτά αργότερα ξανά από το σημείο του πέναλτι, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λάτσιο.
Και τα δύο γκολ από την άσπρη βούλα πέτυχε ο Βερετού στο 45′ και στο 87′, με τον Μιλένκοβιτς να έχει ισοφαρίσει ενδιάμεσα για τους «βιόλα» στο 54ο λεπτό.
Τζένοα-Ίντερ 0-3
(34′, 90’+3′ Λουκάκου, 83′ Σάντσες)
Νάπολι-Σασουόλο 2-0
(8′ Χισάι, 90′ Άλαν)
Ρόμα-Φιορεντίνα 2-1
(45′ πέν., 87′ πέν. Βερετού / 54′ Μιλένκοβιτς)
Σπαλ-Τορίνο 1-1
(80′ Ντ’αλεσάντρο / 57′ Βέρντι)
Βερόνα-Λάτσιο 1-5
(38′ πέν. Άμραμπατ / 45’+5′ πέν., 83′, 90’+3′ πέν. Ιμόμπιλε, 56′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 62′ Κορέα)
Κάλιαρι-Ουντινέζε 0-1
(3′ Οκάκα)
Γιουβέντους-Σαμπντόρια (22:45)
The post Τούμπαρε τη Βερόνα η Λάτσιο, χαμογέλασε στο φινάλε η Ρόμα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις