To πλάνο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Γερμανίας

To πλάνο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Γερμανίας

Tι εξετάζει η διοργανώτρια αρχή της Μπούντεσλιγκα για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα από τη νέα σεζόν.

 

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου και άπαντες ελπίζουν πως οι συνθήκες που θα επικρατούν ως τότε θα καταστήσουν δυνατή τη διεξαγωγή αγώνων με φιλάθλους, χωρίς βέβαια τα γήπεδα να γεμίζουν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Λειψία προτείνει την παρουσία 20.000 οπαδών της στο γήπεδο, ενώ άνθρωπος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δήλωσε στο Kicker:

«Σκεφτόμαστε για ένα μέγεθος 20.000 θεατών το οποίο μπορεί να μεταβάλλεται σε 15.000 με 24.000 ανάλογα τις απαιτήσεις».

Από την άλλη υπάρχουν ομάδες, όπως η Σάλκε, που δεν επιθυμούν την παρουσία φιλάθλων καθώς θεωρούν ότι δεν είναι δυνατόν ακόμα να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας.

Στην γενική συνέλευση των 36 ομάδων της Μπούντεσλιγκα και Μπούντεσλιγκα 2 θα συζητηθούν σενάρια ποσόστωσης εισιτηρίων, ώστε να αποφευχθούν ουρές στα εκδοτήρια, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται και πιθανή απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ.

Πηγή: Sdna.gr

The post To πλάνο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Γερμανίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE