«Άναψαν πράσινο» Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής και τον «έκοψε» ο Πρόεδρος!

«Άναψαν πράσινο» Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής και τον «έκοψε» ο Πρόεδρος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής εφημερίδας “Sportime”, ο Τεχνικός Διευθυντής και ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης “άναψαν πράσινο” για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τάσου Αυλωνίτη, αλλά “κόπηκε” από τον πρόεδρο!

Συγκεκριμένα, αναφέρει η στήλη:

«Εν μέσω κορωνοϊού έγινε το πρώτο τηλεφώνημα. Μετά ακολούθησαν άλλα δύο, ένα ραντεβού και προφορική συμφωνία μιας και ήταν επιλογή τόσο του Χαριστέα, όσο και του Ένινγκ (σ.σ: έξτρα προσόν η γνώση της γερμανικής). Μόλις όμως το όνομα του Τάσου Αυλωνίτη έπεσε στο τραπέζι για το τελικό confirmation, «κόπηκε» από τον Καρυπίδη».

The post «Άναψαν πράσινο» Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής και τον «έκοψε» ο Πρόεδρος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.