ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υπόκλιση» Λάζου στους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας

«Υπόκλιση» Λάζου στους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας

O εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm 104.0 και «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της ομάδας.

Όλα όσα είπε: 

Για την χθεσινή αντίπαλο Ομόνοια Ψευδά: «Η ομάδα του Ψευδά είναι πολύ πιο πίσω από πλευράς προετοιμασίας. Να πω ότι θα έχουν ανταγωνιστικό σύνολο στην β΄ κατηγορία, αυτή είναι η εκτίμηση μου ότι θα πάει καλά και θα κρατηθεί στην κατηγορία. Είναι αξιοζήλευτη ομάδα που άρχισε από το αγροτικό και έφτιαξαν μια πολύ καλή ομάδα. Όλο το χωριό στηρίζει την προσπάθεια και με χαμηλό προϋπολογισμό στέκονται στην β΄ κατηγορία».

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας: «Ολοκληρώσαμε άλλο ένα φιλικό το δεύτερο προετοιμασίας. Δόθηκε περισσότερος χρόνος σε αρκετούς νεαρούς. Είδαμε 16χρονους να παίζουν στο φιλικό και να παίρνουν εμπειρίες. Ήταν ένα φιλικό από το οποίο δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα. Από την Τρίτη αρχίζουν πιο δυνατά φιλικά και θα αρχίσει η ομάδα να μοντάρεται».

Για το κεφάλαιο ενίσχυση: «Αποκτήσαμε και ακραίο επιθετικός τον Οσέι και έγινε υπερπροσπάθεια για να τον φέρουμε. Ήταν στο μικροσκόπιο τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ήταν πρώτη επιλογή και καταφέραμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Θεωρείται δεδομένη η απόκτηση αμυντικού και επιθετικού και θα παρουσιαστεί υπερπλήρης η ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ο Σαλαμιναίος περιμένει και αγωνιστική διάκριση: «Ο Σαλαμιναίος είναι ιδιόρρυθμος φίλαθλος, έχει μια περηφάνια και αυτή η περηφάνια κράτησε αυτό το σωματείο στην ζωή. Με την βοήθεια αυτού του μεγάλου κόσμου φτάσαμε στο να είναι υγιής η κατάστασης και διαχειρίσιμη. Ότι καταφέραμε το οφείλουμε σε αυτό τον κόσμο ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του. Προσωπικά νιώθω πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτή την μεγάλη οικογένεια και οι ιδιορρυθμίες αυτών των φιλάθλων είναι που κράτησαν αυτή την ομάδα».

The post «Υπόκλιση» Λάζου στους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top