Δύο κρούσματα από σύνολο 1.179 τεστ στα κατεχόμενα το Σάββατο 25/7

Δύο κρούσματα από σύνολο 1.179 τεστ στα κατεχόμενα το Σάββατο 25/7

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊου που αφορούν επιβάτες ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα το Σάββατο από σύνολο 1.179 διαγνωστικών εξετάσεων.


Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Αλί Πιλί χθες από σύνολο 1.179 τεστ το τελευταίο 24ώρο εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Οι δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν διαγνωστεί ως θετικοί στη COVID-19 ήταν επιβάτες. Ο ένας αφίχθηκε στα κατεχόμενα αεροπορικώς και ο άλλος δια θαλάσσης.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 133 ενώ τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE