ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ

ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Εκτός αποστολής για τον σημερινό φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ έμειναν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νίκολας Ντιγκινί του οποίου η γυναίκα γέννησε και εκτάκτως αναχώρησε για την Γερμανία.

Ο Δημήτρης Ηροδότου ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση της Παρασκευής (24/07). Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για 7 περίπου μήνες.

Για αγωνιστικούς λόγους εκτός έμειναν οι Τζιόρτζε Ντένιτς, Εμίλιο Νσούε, Ανδρέας Χαραλάμπους και Παντελής Μιχαήλ.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Χαράλαμπος Κυριάκου ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο ακολουθεί, ενώ προληπτικά εκτός έμεινε και Εκτορ Γιούστε».

The post ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE