ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ

ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Εκτός αποστολής για τον σημερινό φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ έμειναν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νίκολας Ντιγκινί του οποίου η γυναίκα γέννησε και εκτάκτως αναχώρησε για την Γερμανία.

Ο Δημήτρης Ηροδότου ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση της Παρασκευής (24/07). Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για 7 περίπου μήνες.

Για αγωνιστικούς λόγους εκτός έμειναν οι Τζιόρτζε Ντένιτς, Εμίλιο Νσούε, Ανδρέας Χαραλάμπους και Παντελής Μιχαήλ.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Χαράλαμπος Κυριάκου ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο ακολουθεί, ενώ προληπτικά εκτός έμεινε και Εκτορ Γιούστε».

The post ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE