Προπονείτε με ομάδα-έκπληξη ο Γιάγια Τουρέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Προπονείτε με ομάδα-έκπληξη ο Γιάγια Τουρέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Προπονήσεις για να επανέλθει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης κάνει ο Γιάγια Τουρέ, που μάλιστα έχει επιστρέψει στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Ολυμπιακού, αποχώρησε από την Κινεζική Qingdao Huanghai, και άρχισε προπονήσεις με την Λέιτον Όριεντ, η οποία αγωνίζεται League Τwo.

Ο σύλλογος στο Twitter έγραψε: «Ποιον έχουμε εδώ; Είναι ο Γιάγια Τουρέ, νικητής μόνο τριών Premier League, ενός Champions League και ενός Κυπέλλου εθνών Αφρικής. Εδώ φαίνεται, στην προπόνηση της Λέιτον όριεντ αυτό το πρωί».

 

 

Πηγή: Sportime.gr

The post Προπονείτε με ομάδα-έκπληξη ο Γιάγια Τουρέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE