ΠΟΥ: Aυξάνονται οι θάνατοι από κορωνοϊό διεθνώς - Θλιβερή πρωτιά για ΗΠΑ, Βραζιλία, Ινδία και Ν.Αφρική

ΠΟΥ: Aυξάνονται οι θάνατοι από κορωνοϊό διεθνώς  - Θλιβερή πρωτιά για ΗΠΑ, Βραζιλία, Ινδία και Ν.Αφρική

Οι θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 9.753 μέσα σε διάστημα 24 ωρών, αριθμός που συνιστά τη δεύτερη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τις 30 Απριλίου, όταν είχαν αναφερθεί 9.797 θάνατοι, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Στο ίδιο διάστημα καταγράφεται και ρεκόρ κρουσμάτων, με 284.196 μέσα σε ένα 24ωρο. Το προηγούμενο, από τις 18 Ιουλίου, ήταν 259.848 κρούσματα σε μία ημέρα.

Τη μεγαλύτερη αύξηση σε ότι αφορά τα κρούσματα θανάτους καταγράφουν οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ινδία και η Νότια Αφρική. Τον Ιούλιο οι θάνατοι ανέρχονταν κατά μέσο όρο στους 5.000 ημερησίως και τον Ιούνιο γύρω στους 4.600.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE