Μπαρτσελόνα: Οι 12 παίκτες που βγαίνουν στο σφυρί

Μπαρτσελόνα: Οι 12 παίκτες που βγαίνουν στο σφυρί

Η Μπαρτσελόνα αναζητεί ρευστό τη φετινή μεταγραφική περίοδο και έχει καταρτίσει μία λίστα από 12 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διατίθενται προς πώληση.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για φέτος, όμως σχεδιάζει από τώρα την επόμενη μέρα. Πρωταρχικός στόχος για την ενίσχυση των Καταλανών παραμένει ο Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, όμως η περίπτωσή του θα χρειαστεί χρήματα.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να προχωρήσει σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, έχει καταρτιστεί μία λίστα 12 παικτών, που οι Καταλανοί βγάζουν στο σφυρί.

Οι Νέτο, Νέλσον Σεμέντο, Ουμτιτί, Φίρπο, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Ντεμπελέ, Μπρέθγουεϊτ και οι δανεικοί Αλενιά, Ραφίνια Αλκάνταρα, Τοντιμπό και Κουτίνιο δεν βρίσκονται στη λίστα του Κίκε Σετιέν και πρόκειται να γίνει εκκαθάριση στο ρόστερ, που θα βοήθησει και οικονομικά την ομάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πώληση και των 12 ποδοσφαιριστών είναι ένα ιδανικό σενάριο που δύσκολα θα επιτευχθεί, όμως η Μπαρτσελόνα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Μία μάλιστα στρατηγική που θα επιδιώξει είναι η συμφωνία γι’ ανταλλαγή ποδοσφαιστών.

Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτές των Κουτίνιο και Ντεμπελέ, αφού το υψηλό τους συμβόλαιο αποτελεί εμπόδιο για να βρουν εύκολα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Πηγή: Sport24.gr

The post Μπαρτσελόνα: Οι 12 παίκτες που βγαίνουν στο σφυρί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE