ΠΟΒΕΚ: 'Δημόσιες διαβουλεύσεις πριν τους σχεδιασμούς και την εκτέλεση έργων'

ΠΟΒΕΚ: 'Δημόσιες διαβουλεύσεις πριν τους σχεδιασμούς και την εκτέλεση έργων'

Χαιρετίζοντας τη δημόσια διαβούλευση για τη στρατηγική της «Ολοκληρωμένης Λεμεσιανής Ανάπτυξης», η ΠΟΒΕΚ υπογραμμίζει πως όλες οι δημόσιες διαβουλεύσεις πρέπει να γίνονται πριν από τον σχεδιασμό ή την εκτέλεση ενός έργου.

Σε επιστολή του προς τους Δημάρχους της Μείζονος Λεμεσού, ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, συγχαίρει «για τη μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλει όλοι οι Δήμαρχοι της Μείζονος Λεμεσού και οραματιζόμενοι μια επαρχία του 21ου αιώνα αναπτυσσόμενη μέσα από τις νέες συνθήκες για καλύτερη ζωή των δημοτών μας».
 
Την ίδια ώρα σημειώνει πως η Οργάνωση θεωρεί αυτονόητο πως η όποια δημόσια διαβούλευση θα γίνεται πριν από τον σχεδιασμό κάθε έργου σε κάθε σημείο της επαρχίας «και όχι να καλούμαστε μετά τον σχεδιασμό ή κατά την εκτέλεση του έργου».
 
«Είναι σοφότερο να ακούγονται οι απόψεις και επιθυμίες των Δημοτών της κάθε περιοχής που προτίθεστε να εκτελέσετε κάποιο έργο, αφού το έργο αυτό θα αφορά τους κατοίκους χρήστες της περιοχής και είναι φυσικό ότι αυτοί πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο», προσθέτει η επιστολή.
 
Τέλος ο κ. Μουστάκας εκφράζει την ελπίδα όπως η εισήγηση της ΠΟΒΕΚ εισακουστεί και την ετοιμότητά του για οποιαδήποτε συνεργασία πως το σκοπό αυτό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE