Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την Καρμιώτισσα

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την Καρμιώτισσα

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Δευτέρα (27/07) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με την Καρμιώτισσα στο AEK ARENA (Τετάρτη 29/07, 19:00).

Λόγω των μέτρων του Πρωτοκόλλου στο παιχνίδι της Τετάρτης θα διατεθούν MONO 500 εισιτήρια και θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διάρκειας της φετινής σεζόν.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα δινονται ΔΩΡΕΑΝ στους πρώτους 500 κατόχους εισιτηρίου διαρκείας που θα προσέλθουν για να τα παραλάβουν από τα Γραφεία του Σωματείου, με την απαραίτητη προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη στις 18:00, εκτός κι αν τα εισιτήρια εξαντληθούν νωρίτερα. Δεν θα γίνει διάθεση εισιτηρίων στα ταμεία του γηπέδου.

Στον αγώνα της Τετάρτης θα ανοίξει μόνο η Ανατολική εξέδρα του AEK ARENA».

The post Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την Καρμιώτισσα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.