Ήπιε πούρο με τον πρόεδρο και έρχεται για την «Κυρία»! Πότε προσγειώνεται Κύπρο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ήπιε πούρο με τον πρόεδρο και έρχεται για την «Κυρία»! Πότε προσγειώνεται Κύπρο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, αναμένεται σήμερα (24/07) το απόγευμα ο Γιόζεφ Χουσμπάουερ.

Ο Τσέχος διεθνής μεσοεπιθετικός, συμφώνησε ως γνωστό με τη διοίκηση της “Κυρίας” και αρχικά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο του, θα ανακοινωθεί η απόκτηση του και θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Να σημειωθεί ότι ο Χουσμπάουερ πριν αποχωρήσει από τη Σλάβια Πράγας, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του συλλόγου, Γιάροσλαβ Τιβίρντικ, ο οποίος τον αποχαιρέτησε και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μάλιστα, κάπνισαν και το πούρο τους, όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία!

The post Ήπιε πούρο με τον πρόεδρο και έρχεται για την «Κυρία»! Πότε προσγειώνεται Κύπρο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE